Sluta, det räcker…Powernap!

Lästid: 1 min

Tilda har lärt sig många ord och meningar. Igår när Måns kittlade henne och hon koncentrerade sig på hur man gör glass med Play dough på Youtube så sa hon flera gånger…”Sluta, det räcker…sluta, det räcker”. Det lät som det i alla fall. Hon har även lärt sig många engelska ord tack vare Youtube. Vi har lärt henne Powernap, Hello Darling, I löv ju, how do do (how do u do) och head and toe…

Igår somnade hon runt kl.21 dvs inte vid midnatt å studsa sängen. Dagisen gjorde jobbet åt oss 🙂 och imorse gick hon upp kl.6 efter att hon vred å vände på sig i en timme. Så på väg till dagiset somnade hon sittande. Jag försökte väcka henne när vi kom fram men fick istället bära in henne. Hon vsknade när vi kom in när jag försökte sätta henne på bänken för att ta av ytterkläderna. Hon var vaken när jag vände ryggen för att hänga upp grejerna och jag hörde en duns… Tilda föll framåt å låg på golvet. Tur att hon hade tjocka kläder. Hon måste har somnat till och föll av den låga bänken… Hon tog en powernap. Det gick hur bra som helst annars att lämna henne. Hon gick iväg till en ny kompis och var glad å ville leka.

Ikväll somnade hon kl.21:30 och åt mycket mer än nånsin t ex en stor päron utan att gnugga å spotta ut, en påse smoothie, 2 ostskivor, pan de queso (ostbröd) till mellanmål. Pedagogen B sa att hon åt å lekte fin också idag. Hoppas det fortsätter för kvällsmat vill hon bara gegga i vattenmuggen.

 

image

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge