Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sluta, det räcker…Powernap!

Lästid: 1 min

Tilda har lärt sig många ord och meningar. Igår när Måns kittlade henne och hon koncentrerade sig på hur man gör glass med Play dough på Youtube så sa hon flera gånger…”Sluta, det räcker…sluta, det räcker”. Det lät som det i alla fall. Hon har även lärt sig många engelska ord tack vare Youtube. Vi har lärt henne Powernap, Hello Darling, I löv ju, how do do (how do u do) och head and toe…

Igår somnade hon runt kl.21 dvs inte vid midnatt å studsa sängen. Dagisen gjorde jobbet åt oss 🙂 och imorse gick hon upp kl.6 efter att hon vred å vände på sig i en timme. Så på väg till dagiset somnade hon sittande. Jag försökte väcka henne när vi kom fram men fick istället bära in henne. Hon vsknade när vi kom in när jag försökte sätta henne på bänken för att ta av ytterkläderna. Hon var vaken när jag vände ryggen för att hänga upp grejerna och jag hörde en duns… Tilda föll framåt å låg på golvet. Tur att hon hade tjocka kläder. Hon måste har somnat till och föll av den låga bänken… Hon tog en powernap. Det gick hur bra som helst annars att lämna henne. Hon gick iväg till en ny kompis och var glad å ville leka.

Ikväll somnade hon kl.21:30 och åt mycket mer än nånsin t ex en stor päron utan att gnugga å spotta ut, en påse smoothie, 2 ostskivor, pan de queso (ostbröd) till mellanmål. Pedagogen B sa att hon åt å lekte fin också idag. Hoppas det fortsätter för kvällsmat vill hon bara gegga i vattenmuggen.

 

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge