Så idag blev det noll bloggandet. Prim har äntligen kommit till ro efter en timmes ropandet och flippade runt i sängen från rygg till mage. Så nu ligger jag och skriver ner mina tankar som jag ville göra redan imorse. 

Nu är det slut på friden 🙂 Ok, det har ändå inte varit så mycket frid, bara mer och mer av jag-tappar-snart-allt-hår-av-Tildas-skrik och gråt… Från och med imorn blir det bara jag och mina flickor på dagarna. 

Bild på de två togs av min vän Linda hemma hos henne 🙂

Måns börjar jobba igen efter 6 mån föräldrarledigheten. Yes, 6 mån. Lyx kan många tycka. Lyx att ha hjälp. Lyx för Måns… som fick tid att köra långkokt, baka med Tilda, testa recept, häng på bibblan, köra löprundan, spela innebandy, gå på konsert och lite mer. Nu låter jag avundsjuk.Jag erkänner att det irriterade mig av att Måns var hemma vissa dagar. Man går ju i nerver på varandra då och då och blir tokig tillslut. Jag hade behövt RIKTIG EGENTID, bara jag, me-time. Kanske ska kalla det ”ego-tid” och utan dålig samvete! 

Jag var matt av att titta på stöket i hemmet idag, stök i alla rummen, saker som ligger där de inte ska ligga, kläder som var lite här och varstans, tvätt i maskinen, tvätt som måste vikas, full i diskmaskinen… överallt var det nåt. Jag skickade ut pappa och barnen så jag kunde röja. Jag ville göra det själv. Egentid med städningen ja. Rensa hemmet, rensa själen… Jag städade och plockade undan men det är långt ifrån perfekt för det är superstökigt i vår walk-in closet (läs: förråd och städskrubb) plus alla små saker i alla lådor. Vi har helt enkelt för mycket saker. Rond 2 med städningen och fixa i hemmet när Tilda är på förskolan tisdagar – torsdag.

Imorn planerar jag att vi ska baka. Det ska banne mig bli lite mer matlagning för JAG har inte riktig haft tid att stå vid spisen en längre tid. Många ändringar, stora som små ändringar ska hända här. 

Vad ska du hitta på på din egentid?