Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Slut på friden

Lästid: 2 min

Så idag blev det noll bloggandet. Prim har äntligen kommit till ro efter en timmes ropandet och flippade runt i sängen från rygg till mage. Så nu ligger jag och skriver ner mina tankar som jag ville göra redan imorse. 

Nu är det slut på friden 🙂 Ok, det har ändå inte varit så mycket frid, bara mer och mer av jag-tappar-snart-allt-hår-av-Tildas-skrik och gråt… Från och med imorn blir det bara jag och mina flickor på dagarna. 

Bild på de två togs av min vän Linda hemma hos henne 🙂

Måns börjar jobba igen efter 6 mån föräldrarledigheten. Yes, 6 mån. Lyx kan många tycka. Lyx att ha hjälp. Lyx för Måns… som fick tid att köra långkokt, baka med Tilda, testa recept, häng på bibblan, köra löprundan, spela innebandy, gå på konsert och lite mer. Nu låter jag avundsjuk.Jag erkänner att det irriterade mig av att Måns var hemma vissa dagar. Man går ju i nerver på varandra då och då och blir tokig tillslut. Jag hade behövt RIKTIG EGENTID, bara jag, me-time. Kanske ska kalla det “ego-tid” och utan dålig samvete! 

Jag var matt av att titta på stöket i hemmet idag, stök i alla rummen, saker som ligger där de inte ska ligga, kläder som var lite här och varstans, tvätt i maskinen, tvätt som måste vikas, full i diskmaskinen… överallt var det nåt. Jag skickade ut pappa och barnen så jag kunde röja. Jag ville göra det själv. Egentid med städningen ja. Rensa hemmet, rensa själen… Jag städade och plockade undan men det är långt ifrån perfekt för det är superstökigt i vår walk-in closet (läs: förråd och städskrubb) plus alla små saker i alla lådor. Vi har helt enkelt för mycket saker. Rond 2 med städningen och fixa i hemmet när Tilda är på förskolan tisdagar – torsdag.

Imorn planerar jag att vi ska baka. Det ska banne mig bli lite mer matlagning för JAG har inte riktig haft tid att stå vid spisen en längre tid. Många ändringar, stora som små ändringar ska hända här. 

Vad ska du hitta på på din egentid? 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Slut på friden

  1. Ut och supa och dansa tills morgonen gryr. Och sen ska jag få ha mina TVÅ bakis dagar i fred.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge