Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Slöningerundan

Lästid: 2 min

[Ej sponsrat inlägg]

Vi gör rätt mycket lokala utflykter och nu när vi är i Halmstad så försöker vi hitta på något för barnen. Tilda tycker dock att det är vi vuxna som alltid bestämmer och om hon får bestämma så vill hon till ett lekland. Utflykter till självplock av jordgubbar, glassfabrik och fikaställe går annars bra.

Här kommer i alla fall ett tipsinlägg till utflykter i Halland, Slöinge!

Bild: Sara Bakar

Slöinge ligger mellan Falkenberg och Halmstad, ca 20 min med bil från Halmstad. Vi åkte till Sia glassfabrik och sedan blev det spontana besök efter att Måns hittade en broschyr med “Slöingerundan”. Så vi gjorde en runda fast målet var att besöka Sia och äta glass haha!

Vi hann med fem ställen…

Slöingerundan får ta tid!

1. Sia Glass Butik & Glassbar

Goda glassar med säkert 40 olika smaker! I butiken kan man såklart köpa glassar och 2:a sorteringsglassar 0.5L för 9kr. Det finns även tillbehör och annat gott till glassen eller fika att köpa med.

Glöm inte ta med en kylväska! Finns att köpa för 120kr/st, billigaste 50kr/st.

2. Slöinge kafferosteri

En kort promenad från Sia Glassfabrik. Kafferosteriet ligger i den gula byggnaden som också är ett pensionat. Det är ett microbryggeri med fokus på ekologiska specialkaffe från bl.a Latinamerika och Afrika.

Det finns även teblandningar och Lily doftade bäst, finns också choklad.

3. Solhaga Stenungsbageri

Ett populärt fik men hembakta bullar och godsaker.

4. Antikstället i Halland

Gillar antiksaker och loppis så får du inte missa denna butik. Den är jättestor och man får gå längre in i butiken för det är som en stor lada med mera saker. Jag gick aldrig upp på övervåningen. Det var i alla fall paradis som man gillar tallrikar och snygga gamla bestick.

5. Äppelgården Café & Musteri

Äppelgården är med i White guide och är värt ett besök. Du fikar på gården bland äppelträden och här finns det en sandlåda som barnen kan leka innan de äter våfflor…

Har du varit i Slöinge?

Ej sponsrat inlägg.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge