Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Skita i fred

Lästid: 2 min

Ja jag sitter på toa å bloggar!

Så fort Måns kom hem så satte han Tilda i vagnen och gick ut med henne. Å jag gick fort som attans in på toan och stängde om mig å bara sitter…på toan. Det är tyst och jäkligt skönt. Tilda bråkade med mig hela dan. Slängde lunchen på köksgolvet som vanligt, rev ut alla leksakerna i lektältet, möblerade om soffkuddarna och försökte tränga ut mig medan jag tittade på tvn. Hon gjorde dock en grej som var ett framsteg, hon kom med en ny blöjan och slängde den bokstavligen i ansiktet på mig. Jag slog bort den och hom blev arg å försökte trycka in den i mitt ansiktet igen. Hon hade bajsat och ville ha en ny blöja!

Det är bra att Måns tar med henne ut nu. Han missade hela dan igår då han gick till jobbet kl.7 och kom hem 21:30 typ. Hela kontoret fick jobba övertid. Jag lyckades då få Tilda att sova redan kl.21. Jag säger redan det är för att hon har vägrat lägga sig innan kl 23. Förr igår fick jag henne att somna runt 22 å igår 21. Kommer hon att somna kl.20 ikväll, tro? Näää om vi inte har tur.

Hon var bra trött igår efter en del dag ute och fick träffa kusinen Phillip, å jag drack rekord många kaffe…hela 3 koppar. Jag dricker det då å då nu efter vi kommit hem från Thailand.

Nu kommer de hem…”BAJSAR MAMMA FORTFARANDE, TILDA!?” Sa Måns. Det var en snabb promenix bort till livbutiken och hämtade paket med böcker som jag hade beställt åt honom.

Låt mig skita i fred!!! Fast jag bara sitter på toan alltså…

 

*Det finns en mammablogg som heter faktiskt Skita i fred. Det är så kul första gången jag såg hennes bloggnamn, lika kul med att läsa hennes inlägg. Josefine heter ägaren till bloggen. Hon hade en tidigare blogg som hette “Skratta Älska Lev”… Å så hände det nåt på vägen…nu “skit i fred” ^_^ hehe

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge