Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Skirat smör på burk…yeay!

Lästid: 1 min

Aldrig mer behöver vi skira smör själv för nu finns det KLARIFIERAT SMÖR på burk att köpa!

Det är inget större skillnad på priset mellan klarifierat smör på 250g och en klump smör på 500g. 

När man skira smöret själv dvs låta smöret smälta sakta så att “det rena smörguls fettet” separeras från den vita mjölkproteinen och vatten,  då får man en klarare 85% smörgul fett(!) som man kan ha till att steka, bryna och göra såser t ex bea-sås som måste vara på skirat smör. Man bränner inte heller maten lika lätt och får också finare färg plus att skirat smör låter inte i stekpannan som vanligt smör vid t ex stekning. 

Så om man skulle behöva skirat smör till något så är det lika bra att köpa detta. Här hemma så missbrukar vi äkta smör, vi köper ALDRIG margarin och vi kör på vispgrädde i matlagning, helst 40% fett….och gärna blanka av en sås med en “liten” klick smör 🙂

 Ej sponsrat inlägg. Var med i Smartsons test men kupongen funkade inte så jag häntade aldrig ut en gratis burk av denna produkt. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge