Vad gör man en regnig söndag? Det öste verkligen men vatten lär vi i Göteborg ha nu när det har regnat för det är brist på vatten på gång.

Idag var det alltså dags igen för ”Skapande Verksta – bloggworkshops för V.I.B” som Johanna och jag anordnade. En näst sista workshop för den här terminen. Nästa söndag kör vi en avslutning med picknick och fotokurs på Botaniska Trädgården med Fotoliselotte woohoo!

Vi fick en snabb lektion i hur man göra pose av Ellie haha!

Johanna, Mikaela, jag, Sara, Emma och Ellie (saknas på bilden Anna, GratisBilligt Sandra, systrarna från Emelies Travels)

Det var så kul att träffa andra med samma intresse. Vi föreläste inte eftersom man kan läsa sig till mycket om man verkligen vill veta. Vi bloggare besitter med mycket kunskaper och alla vi har något att tillföra. Alla sökte samma saker när de kommer på våra workshops dvs den gemenskapen och förståelsen kring det vi gör. Alla frågor kring bloggen är tillåtna. Idag var det om att tjäna pengar och visst vill ALLA som blogga göra det. Det är dock inte alla som går och starta ett företag som t ex jag. Det var givande diskussioner som alltid och vi tror att många gick hem med något att tänka på och mer push till att driva bloggen som ett proffs 🙂 Alla vi är ju stjärna bakom och framför bloggen!

Bild: Emma, och recept på Annas Kioskbollar