Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Skapande Verksta bloggworkshop – tjäna pengar på bloggen!

Skapande Verksta bloggworkshop – tjäna pengar på bloggen!
Lästid: 1 min

Vad gör man en regnig söndag? Det öste verkligen men vatten lär vi i Göteborg ha nu när det har regnat för det är brist på vatten på gång.

Idag var det alltså dags igen för “Skapande Verksta – bloggworkshops för V.I.B” som Johanna och jag anordnade. En näst sista workshop för den här terminen. Nästa söndag kör vi en avslutning med picknick och fotokurs på Botaniska Trädgården med Fotoliselotte woohoo!

Vi fick en snabb lektion i hur man göra pose av Ellie haha!

Johanna, Mikaela, jag, Sara, Emma och Ellie (saknas på bilden Anna, GratisBilligt Sandra, systrarna från Emelies Travels)

Det var så kul att träffa andra med samma intresse. Vi föreläste inte eftersom man kan läsa sig till mycket om man verkligen vill veta. Vi bloggare besitter med mycket kunskaper och alla vi har något att tillföra. Alla sökte samma saker när de kommer på våra workshops dvs den gemenskapen och förståelsen kring det vi gör. Alla frågor kring bloggen är tillåtna. Idag var det om att tjäna pengar och visst vill ALLA som blogga göra det. Det är dock inte alla som går och starta ett företag som t ex jag. Det var givande diskussioner som alltid och vi tror att många gick hem med något att tänka på och mer push till att driva bloggen som ett proffs 🙂 Alla vi är ju stjärna bakom och framför bloggen!

Bild: Emma, och recept på Annas Kioskbollar

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Skapande Verksta bloggworkshop – tjäna pengar på bloggen!

 1. Hej!

  Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

  De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

 2. Tusen tack för igår! Det var så kul att få vara med bland alla er duktiga och fantastiska bloggtjejer! Härligt att ni delar med er av era kunskaper och erfarenheter 🙂 Jag har nu röstat på dig i Årets Babyblogg 🙂

  1. Kul att du ville komma och hoppas att få se dig på våra workshops framöver 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge