Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Skansen!

Lästid: 1 min

En heldag på Skansen blev det. Det är andra gången vi är på Skansen med Tilda. Nu har jag typ ont överallt av att gå och bära henne.

 
Vi försökte hitta till Lill-Skansen och på vägen dit mötte vi många ankor och kanadensiska gåsar(?). Tilda blev omringad av 5 gåsar och de väntade på att Tilda skulle ge dem nåt ätbart. Sedan blev hon rädd och spang iväg gråtande…de gick efter henne hehe.  

 
Det fanns mycket för de små på Lill-Skansen. I ett hus med små djur kunde barn krypa i små tunlar. Här kollade pappa och dotter in Vandrande pinnar, de var riktig feta som små grenar.  

 
Tilda gillar grisar 🙂

Vi såg apor, björnar, sälar, älgar, renar men inte så mycket mer djur. Tilda ville se elefanter men istället fick hon åka bilar, som hon blev jätterädd och hoppade upp på mig.  

 
Vi Djurgårdsfärjan från Slussen och tillbaka. Det är trevligt att åka båt över om man vill tacen promenad runt Djurgården, besöka konsthallar, museum, Grön Lund eller Skansken. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge