Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ska Tilda på casting för en reklamfilm?

Lästid: 2 min

Igår kväll fick jag ett sms från en castare som hade sett bilder på Tilda och just nu castar för reklamfilm för Liseberg! Han undrade om vi ville komma och provfilma imorn!

Det här med att försöka få egna barn att göra reklam, bli modell eller bli känd. Personligen tycker jag inte att det är något jättefel i det. Om barnet har talang och gillar det hen gör.

I Thailand är halvthai barn superattraktiva i nöjesbranschen. Jag har sett att många thai/svensk har försökt göra karriär i Thailand. De blir antingen skådis, modell, sångare eller så tävlar i Miss Thailand World om man är tjej. Alla de har väl någon som pushade på dem? Klart de har.

Mina barn i nöjesbranschen?

Med mina barn så tänker jag att de kommer inte dit om de inte vågar göra och vara sig själva.

De gillar inte alls mammas zumbamusik eller pappas Håkan Hellström. Måns och jag har helt olika musiksmak men jag lyssnar på Håkan ibland och jag gillar Kent liksom. Men jag gillar Lady Gaga mer men inget som han skulle vrida upp på högsta volym här hemma. Och barnen tycker att våra musik är dåliga! Det är Barnens julsånger, Bamse, Let it go och Vaiana som gäller. Tilda är inte där än… att hon skulle ha Markus & Martinus som idoler. Bamse för hela slanten… och vi är inne i prinsess-era. Barn måste få vara barn men det ser ut som att de är redan i tonåren när de två släpar runt i högklackar och väljer själva vad de ska ha på sig dagligen!

Tilda är modemedveten!

Ja, Tilda är mycket mer modemedveten än mig! Hon väljer vilka strumpor som passar bäst med hennes kläder och vilka färger måste vissa dagar vara. Måns blir tokig, jag blir ibland tokig men jag vet ju mer om hur hon är. Prim tar efter och jag får aldrig kavla upp henne tröjärmar om man säger så.

Så blir det någon casting?

Castingbyrån ska ringa mig på förmiddag för detaljer. Sedan får vi se om det är något att gå på. Tilda är ju så blyg när hon kommer till en plats med många barn och vuxna. Hon tror att alla tittar på henne. Annars har hon aldrig problem att vi släpper lös henne på Ikeas busland liksom.

Sedan har vi planerat att åka till Halmstad ikväll och castingen är imorn!

Jag vet ju lite hur det är att vara statist. Jag har provat det en gång och det var en upplevelse och konstigt på samma gång. Jag själv har inte ens sett den filmen som heter Sebbe. Tror att jag tyckte lite illa om pojken som spelade Sebbe, som verkade vara en bratz och rökte i verkligheten.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Ska Tilda på casting för en reklamfilm?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge