Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sjukstugan 

Lästid: 2 min

Alla barnen har blivit sjuka! Tilda sade att hon mådde dålig och har nyss somnat. Prim har haft feber och igår blev hon snorig. Idag fick hon näsblod och förmodligen av att hon har hittat näsborrarna och pillat. Lilla kusinen Berra är också jätteförkyld. 

Idag gav vi tjejer ändå ut en sväng till byn medan Måns och J var på backen och åkte i 2 timmar utför. Tilda ville inte gå och bara åka pulka medan jag drog. Prim fick åka Babyzen Yoyo och Måns kom på att lägga framhjulen på ena pulka och det underlättade hela färden. Målet var att komma till Trolltrumman som är en inredning- och hemslöjdbutik. 

Tilda frös så mycket och grät. Hon ville inte följa med in och titta i butiken. Efter några övertalningar att hon skulle värma sig därinne så följde hon med in. Där köpte jag faktisk några små designsaker till köket som en liten järnmortel, små gafflar och trähantverk som saltsked, trägaffel och smörkniv. 

Tilda vägrade ju gå och även hon hade bra med kläder och skor som klarar -30 grader så hjälpte det inte då hon inte ville röra på sig! Tillbaka vägen var inte nådig då vi skulle uppför den långa backen och jag blev yr i huvudet av att dra i Tildas pulka. Profylax andningsteknik kom till nytta igen…  Jag var tvungen att stanna och pausa, bad Tilda att vara snäll och gången bit upp. Efter tredje gången (då jag sa “mamma dör snart…”) av vädjan då hoppade hon av pulkan och gnällde att hon hade ont i fötterna och frös. Det gick ju bra med den lilla utflykten… och Tilda grät hela vägen hem medan jag drog hennes pulka. 

Tilda ville dock inte åka hem. Vi måste åka imorn då Måns morbror kommer med sin familj och vänner. Fjällstugan är Måns mammas och morbrors. Det ska bli skönt att komma hem 🙂 

Spelade in en liten film när jag körde resevagnen på pulkan 🙂

View this post on Instagram

Så funkar d också… #babyzenyoyo

A post shared by Siranee (@thaimorsan) on

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Sjukstugan 

  1. Asgarvade när jag såg videon, asså så jäkla smart! Krya på er och hoppas ni får ett fantastiskt nyår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge