Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sjukstugan hela veckan

Lästid: 1 min

Nu är alla utom Måns förkylda men det är bara en tidsfråga. Jag vaknade av att jag kände att det kliade i halsen och Tilda hade hostat då och då under natten. Jag sov med Prim och hon har repat sig och inte lika snorig som två senaste dagarna. Dock var hon jättesvettig på morgonen. 

Till frukost ville Tilda att vi skulle göra mangosmoothie och vi åt mjuka Yorkshire pudding med messmör i 🙂 blää? Nu är både diskmaskinen och tvättmaskinen igång. 


Jag är inte riktig förkyld än men det känns som att det är på gång. 

Ska försöka kurera mig för ikväll ska jag på ett Loppi baby-event på Scandic Rubinen. Det var ett personligt VIP-inbjudan och jag fick bjuda med en vän. Spontan som jag kan vara bjöd jag med en av mina läsare Jenny som är tvåbarnsmamma här i stan och bloggar på JennyJenny.se 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Sjukstugan hela veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge