Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sjuklingen ska virka igen

Lästid: 1 min

Så jäkla trist. Hela helgen har gått åt att hosta och snora. Tilda vill gärna sitta på mig…inte bredvid, bokstavligen på och så säger hon “Tilda viiill sitta på mamma…vila på mamma” och måste ha huvudet på mina lår.

Kunde inte heller äta upp min nudelsoppa igår Måns brasade en entrecôte till mig med egen salsa på orangea tomater. Det var ju bra för vi har överflöd med chili, lime och tomater som jag köpte som dekoration till lägenhetsvisningen.

Nu står en gryta med långkok som Måns håller på och precis så åkte han med Tilda för att leka på lekplatsen i Eriksberg. Han tycker väl att det är trist att jag är som en zombie…

Annars så ska jag börja virka igen! Kommer dock inte ihåg hur man gjorde. Det får blir instruktionsvideo på Youtube som sist. Det var ju 3 år sedan jag virkade och gjorde filtar, mormorsrutor till en filt, baby och  dockklänningar som jag skänkte bort.

Nu kurrar magen, har bara druckit juice och soppor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge