Sjuklingen ska virka igen

Lästid: 1 min

Så jäkla trist. Hela helgen har gått åt att hosta och snora. Tilda vill gärna sitta på mig…inte bredvid, bokstavligen på och så säger hon “Tilda viiill sitta på mamma…vila på mamma” och måste ha huvudet på mina lår.

Kunde inte heller äta upp min nudelsoppa igår Måns brasade en entrecôte till mig med egen salsa på orangea tomater. Det var ju bra för vi har överflöd med chili, lime och tomater som jag köpte som dekoration till lägenhetsvisningen.

Nu står en gryta med långkok som Måns håller på och precis så åkte han med Tilda för att leka på lekplatsen i Eriksberg. Han tycker väl att det är trist att jag är som en zombie…

Annars så ska jag börja virka igen! Kommer dock inte ihåg hur man gjorde. Det får blir instruktionsvideo på Youtube som sist. Det var ju 3 år sedan jag virkade och gjorde filtar, mormorsrutor till en filt, baby och  dockklänningar som jag skänkte bort.

Nu kurrar magen, har bara druckit juice och soppor.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge