Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sjukling efter 2 veckors uppehåll

Lästid: 1 min

Tilda klarade 2 veckor på dagis utan att vara sjuk men i fredags så började hon småhosta. Igår slockade hon på mig strax innan kl.20 men vaknade vid 22 å somnade inte igen om förrän midnatt. Hon var rastlös och kinkig. Under natten hostade hon till och från. Det var bara att gilla läget och vara på sin vakt för hon kunde få hostattacker och spy. Kl.4 rullade hon på mig och kunde somna om på mig men inte jag som var klarvaken. Hon började bli jättevarm och svettig, febrig. Jag låg och googlade på “hosta” och skillnaden på olika hosta. Hon har i alla fall inte kikhosta. Under natten så lät det som torrhosta och hon vägrade dricka vatten eller ta flytande medicin. Hon vaknade kl.8 och gnällde oavbrutet “oooont i tänderna, ont i tänderna”. Hon har “feberblåsor” i insidan av munnen. Hon har säkert ont i tandköttet och tänderna också men jag fick borsta tänderna på henne trots att hon satt gråtande men gapade.

Nu har hon somnat efter välling som jag hade spetsat med Alvedon och Bisolvon hostmedicin. Kommer inte ur pyjamas idag varken hon eller jag. Vi har nog allt hemma så jag slipper handla. Det får bli svamprisotto.

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge