Sjuk igen

Lästid: 1 min

Tilda har varit henma från förskolan igår och idag för att hon är snorig och hostig, mycket bättre idag med nu är det magen som krånglar. Hon var lös i magen igår och imorse. Så vi var ute tidig och väntade ute lite. Hade tänkt att hon kunde gå till förskolan idag.

Frågade om hon vill till dagis…varje gång jag sa dagis svarade hon med “nej” eller bara skakade på huvudet. Ibland sa hon “bajsa, dagis”. Jag tror hon vill till dagis och ändå inte. Kanske hon kände själv med magen. Hon har somnat om och sovit nu i 2 tim. Bättre sova nu än vid kl.15-16 för hon blir superhyper när det är lägg dags. Hon har sprungit runt och skrika i höga toner så mycket hon kunde igår. Stackars grannen vägg i vägg som har ett spädbarn. Vi hör ju bebisen skrika då kan man undra hur det låter när Tilda är igång.

IMG_2380.JPG
Igår fick Måns ta lite bilder innan jag skulle på ett bloggevent. Det finns inte så många bilder på mig med tilda. Tilda tittade inte in i kameran en enda gång hehe så det ficka vara så. Bilden skulle till en tidning som kommer i februari 2015 🙂

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge