Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sjuk igen

Lästid: 1 min

Tilda har varit henma från förskolan igår och idag för att hon är snorig och hostig, mycket bättre idag med nu är det magen som krånglar. Hon var lös i magen igår och imorse. Så vi var ute tidig och väntade ute lite. Hade tänkt att hon kunde gå till förskolan idag.

Frågade om hon vill till dagis…varje gång jag sa dagis svarade hon med “nej” eller bara skakade på huvudet. Ibland sa hon “bajsa, dagis”. Jag tror hon vill till dagis och ändå inte. Kanske hon kände själv med magen. Hon har somnat om och sovit nu i 2 tim. Bättre sova nu än vid kl.15-16 för hon blir superhyper när det är lägg dags. Hon har sprungit runt och skrika i höga toner så mycket hon kunde igår. Stackars grannen vägg i vägg som har ett spädbarn. Vi hör ju bebisen skrika då kan man undra hur det låter när Tilda är igång.

IMG_2380.JPG
Igår fick Måns ta lite bilder innan jag skulle på ett bloggevent. Det finns inte så många bilder på mig med tilda. Tilda tittade inte in i kameran en enda gång hehe så det ficka vara så. Bilden skulle till en tidning som kommer i februari 2015 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Sjuk igen

 1. Fint kort!

  Vilken kamera o objektiv använder du här?

  1. Siranee - Thaimorsan.nu skriver:

   Tack! Det var Canon 600D och tillhörande objektiv med blixt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge