Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sjögräs & amning?

Lästid: 1 min

Duggregn igår och idag är det lika kallt. Så trist väder bara! Måns var i alla fall på lekplatsen med Tilda i 2tim och Tilda fick leka med kusinen Ph. Nu är Måns ute och springer sin löprunda medan båda barnen sover. Jag har kokat mig en stor kastrull med sjögrässoppa och kollar på en b-film. 

Apropå sjögrässoppa… sjögräs är jättenyttigt (vill man veta mer så är det bara googla). I Asien och särskilt i Korea så äter ammande mammor gärna sjögrässoppa för att det gynnar mjölkproduktionen och renar kroppen efter förlossningen. Jag googlat om just “seaweed & nursing” och vet att enl SLV så ska man inte äta sjögräs i större mängder då det innehåller jod. För mycket jod är det inte bra. Men vad kan då hända? 

Det blir i alla fall inte mer sjögrässoppa under amningen för jag äter verkligen upp allt på en gång. Sushi och misosoppa med wakame kommer jag att fortsätta äta för jag äter inte sushi så ofta som flera gånger i veckan men nån gång i månad.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge