Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Självhäftande namnlappar & MY ID

Lästid: 1 min

Dags för nya namnlappar, tagg på mina barn och deras prylar. 

Jag kunde inte hitta de stryk-på namnettiketter som jag beställde till Tilda för två år sedan och jag orkar inte märka kläderna med märkpennan mer nu. Så jag har beställt självhäftande namnlappar som funkar att sätta på kläderna från Nordic Print!


På Nordic Print har jag tidigare beställt ett MY ID armband till Tilda (inlägg här) som jag tycker är smart och enkelt. Det är ett armband i silikon och på insidan av armbandet kan man få dit texten som man vill, som görs med laser. 


Tilda har en i gul och det är nu vid 3 års åldern som hon börjar gilla att bära armbandet. Hon tror dock att hon ska försvinna om hon inte har armbandet på sig när vi t ex besöker Liseberg. Tokungen haha! 


Nu finns armbandet även i grönt och för att undvika bråk så beställde jag två likadana gröna till barnen. Armbandet finns i två storlekar. 


När det är namnlappar så kan man på Nordic Print välja foto istället för figurer. Det provade jag såklart och visst blev det bra! Tilda tycker att det är kul med sin bild på. 


Det är lätt att sätta dit etiketter och man ska vänta 24 tim med att tvätta plaggen. 

Nu blir det ännu enklare för förskolelärarna att hitta ägaren till alla Tildas kläder som har kommit på villovägar. 


Handduken som hänger längst ut tror Tilda alltid att det är hennes! Nu kan inte ta fel i alla fall. 


Vill du också ordna namnlappar och MY ID till ditt/dina barn? Använd min kod: BL12 för att få 20% rabatt på hela din beställning! (Gäller hela september 2016)

/I samarbete med Nordic Print

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Självhäftande namnlappar & MY ID

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge