Dags för nya namnlappar, tagg på mina barn och deras prylar. 

Jag kunde inte hitta de stryk-på namnettiketter som jag beställde till Tilda för två år sedan och jag orkar inte märka kläderna med märkpennan mer nu. Så jag har beställt självhäftande namnlappar som funkar att sätta på kläderna från Nordic Print!


På Nordic Print har jag tidigare beställt ett MY ID armband till Tilda (inlägg här) som jag tycker är smart och enkelt. Det är ett armband i silikon och på insidan av armbandet kan man få dit texten som man vill, som görs med laser. 


Tilda har en i gul och det är nu vid 3 års åldern som hon börjar gilla att bära armbandet. Hon tror dock att hon ska försvinna om hon inte har armbandet på sig när vi t ex besöker Liseberg. Tokungen haha! 


Nu finns armbandet även i grönt och för att undvika bråk så beställde jag två likadana gröna till barnen. Armbandet finns i två storlekar. 


När det är namnlappar så kan man på Nordic Print välja foto istället för figurer. Det provade jag såklart och visst blev det bra! Tilda tycker att det är kul med sin bild på. 


Det är lätt att sätta dit etiketter och man ska vänta 24 tim med att tvätta plaggen. 

Nu blir det ännu enklare för förskolelärarna att hitta ägaren till alla Tildas kläder som har kommit på villovägar. 


Handduken som hänger längst ut tror Tilda alltid att det är hennes! Nu kan inte ta fel i alla fall. 


Vill du också ordna namnlappar och MY ID till ditt/dina barn? Använd min kod: BL12 för att få 20% rabatt på hela din beställning! (Gäller hela september 2016)

/I samarbete med Nordic Print