Tilda vaknade vid 2-tiden och storgrät, hon hade nog ont i framtänderna (uppe) tänkte jag men jag ger inte henne någon Alvedon i första taget. Jag brukade ge Tilda ett slurk vatten och ibland mjölkersättning under natten men igår natt somnade hon utan sin välling efter badet som hon brukar få. Självklart måste hon va hungrig så jag fick gå upp och göra lite mjölk. Tänkte hur skulle denna natt sluta och imorn (idag) har vi besöka. När morgonen kom så sov Tilda som en stock. Jag (lite zombie) gick upp hej å hå, började göra grönkålchips i ugnen (som denna gång blev lite misslyckad – no stress nej nej) och preppade för vietnamesiska färska vårrullar som jag hade tänkt. Tilda sov till kl.10! Det var kanske tur men jag kunde känna svettdroppar på ryggen när Tilda skulle upp, bli bytt och matas och jag… måste hinna måla mina ögonbryn åtminstone. Sedan blev det städning och tror inte att jag manglade in allting som inte ska vara framme i alla luckor och skåpen nej nej… Bra med besök, då MÅSTE jag röja och städa!

Mammor och pappor kom vid lunchtid och vi gjorde sallad med grillad kyckling å barnen lekte å tjoade. De färska vårrullarna var något nytt för lunchgästerna men alla testade, friskt och fräscht med färska örter. Nyttigt! Att 6 vuxna och 4 bebbar fick plats i vårt kök plus en barnvagn trodde jag aldrig. Å jo vi lyfte in alla barnvagnar in i lägenheten å rullade in de i sovrummet, det gick mycket bra. Vi har inget barnvagnsrum och tur att vi bor i bottenplan.

Det var en mycket trevlig playdate och sista för i år. Jag är glad att jag har träffat dessa goa mammor men allt att våra barn blir vänner och har lärt sig vara sociala. Det ska blir kul att få följa alla barnens utveckling.

Jag hann inte ta så många bilder men här kommer 3 av mina!

 Färska vårrullar med räka, glasnudlar, isbergsallad, mungbönor, gräslök, thai basilika, mynta och thaisoja-citron dipsås.

På bilden: Emmas – ”På Smällen” Lucas, Jessy – Mitt liv med ord och vår lilla Tilda!

Barnen blev lite kinkiga efter några timmar så vi avslutade med Babblarna på hemmabio 🙂 De var trollbundna!

Lucas gillar verkligen leksaker som spelar musik!

Å 3 bilder av ”Mitt liv med ord”

20131218-2135191  Hmm lilla tösen Tilda ser ut att vara mest ”pom-pui” (chubby haha)

20131218-2135261De kommunicerar…

20131218-213533 Charlie visar Tuva hur man snurrar på nyckelpigan på rätt sätt… snart kan man flippa LP och slå ”Avici”!