Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sista Nyföretagarmingel för våren

Lästid: 1 min

Ikväll var jag på ett mingel för nyföretagare som anordnas varje månad och bara på den första onsdagen i varje månad. Hoppade jag träffar på flera potentiala kunder. Jag träffade faktisk några gamla och nya ansikten, hörde på deras företag och jag marknadsförde mig. Johanna var redan där när jag kom och vi tog en fika efteråt. Nu är jag på väg hem till lite pannkakor 🙂


Klistermärken ville inte sitta kvar på min kavaj så jag löste det på annat sätt hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge