Jag tog lite egentid idag…tjihoo! Det var soligt och badväder idag också men jag pallade helt enkelt inte! Det här med att så fort solen tittar fram så ska man ta alla chanser att steka på stranden. Gillar jag inte sol? Jo med måtta. Och på senare år har jag börjat få soleksem och utslag med vattenfyllda blåsor även jag inte är så mycket i solen. Det är inte alla gånger jag får det, så varje gång är det en chansing.

image

 

Så idag efter frukosten ute i solen så drog alla till Jonas mammas hus oxh skulle åka båt å “bananen”. Åker jag med så får jag ändå vakta Tilda medans alla andra har kul. Jag stannande henne å så fort alla åkte iväg drog jag fram dammsugaren å städade å sopade uteplatsen. När alla kom tillbaka så blev golvet “skitig” igen å ingen hade typ märkt att det var mer ordning å reda i lägenheten å även i kylen! I alla fall, efter städningen kollade jag på en film å halvsov…yeay. Sedan kom Måns och hämtade mig för v skulle käka senlunch.

Å så en bild på dagens kvällmat… Inget märkvärdigt. Lite grillade biff, kryddsmör och vattenmelonsallad med fetaost å en lättsam naturvin (som luktade åsna)…

image

Tilda vägrade somna när jag lade henne vid 21 och hon kom upp några gånger å en gång sade hon HEJ…Bajs…Blöja. Det var nästan en meningen haha… Hon hade bajsat, faster Maria byte på henne. Å nyss somnade hon själv efter att har gnällt och rullat runt å hamnade där hon är på bilden…

image

Trodde aldrig att jag skulle spendera en hel vecka i Mora! Tiden har har varit skoj och kul för Tilda att få till ringa en vecka med faster Maria. Imorn drar vi till 08-land! 🙂 Till “Yaay”… Så fort jag säger mormor på thai så gör Tilda en “wai” hälsning med att sätta ihop båda händerna. Jättesöt ^_^