Sista dag att tävla om ett Baby Niilo Nest!

Lästid: 1 min

God morgon!
Det är många som har tävlat och det är jag superglad för! 🙂
Jag uppskattar verkligen att de flesta tävlande har kommenterat och följt tävlingsregeln. Tack till er som har även delat med er om era planer och många har något gemensamt… Att bli föräldrar eller få barnbarn, och för många är det första gången. Ni har verkligen ett spännande år att ser fram emot! Grattis!

Jag vill passa på visa några babynest från Baby Niilo Nest! Tänkte först visa några av mina favoriter men vad hände… Det slutade med att jag faktiskt gilla alla och VILL HA ALLIHOPA! Om jag får välja en så blir det nog den i turkos med zebraränder! Kolla bilderna nedan 🙂

Har DU inte tävlat och vill tävla?
Idag är det sista dag som du kan tävla och fram till 23:59 kan du tävla!
Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Är du nyfiken på Baby Niilo Nest och vill se fler bilder eller beställa?
Besök BABY NIILO NEST på Facebook och @babyniilonest på Instagram eller Babyniilonest.se

IMG_0059.JPG

IMG_0060.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge