Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sista dag att tävla om ett Baby Niilo Nest!

Lästid: 1 min

God morgon!
Det är många som har tävlat och det är jag superglad för! 🙂
Jag uppskattar verkligen att de flesta tävlande har kommenterat och följt tävlingsregeln. Tack till er som har även delat med er om era planer och många har något gemensamt… Att bli föräldrar eller få barnbarn, och för många är det första gången. Ni har verkligen ett spännande år att ser fram emot! Grattis!

Jag vill passa på visa några babynest från Baby Niilo Nest! Tänkte först visa några av mina favoriter men vad hände… Det slutade med att jag faktiskt gilla alla och VILL HA ALLIHOPA! Om jag får välja en så blir det nog den i turkos med zebraränder! Kolla bilderna nedan 🙂

Har DU inte tävlat och vill tävla?
Idag är det sista dag som du kan tävla och fram till 23:59 kan du tävla!
Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Är du nyfiken på Baby Niilo Nest och vill se fler bilder eller beställa?
Besök BABY NIILO NEST på Facebook och @babyniilonest på Instagram eller Babyniilonest.se

IMG_0059.JPG

IMG_0060.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge