Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sista chansen Smarteyes tävling – Hos På Smällen & Hannahmeh

Lästid: 1 min

Idag är det sista dag att tävla hos På Smällen – Emma och Hannahmeh. 

Det är flera vinnare som kan vinna! Kikar in hos respektiv mammabloggarna för att tävla! 

Jag har min Smarteyestävling som pågår framtill fredag 13 mars kl.13 och då ska TRE FINALISTER utses. Men jag vill också tipsa er som vill prova lyckan idag i sista minuten och vinna valfria glasögon från Smarteyes! Detta kan ni göra fram till 23:59

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Sista chansen Smarteyes tävling – Hos På Smällen & Hannahmeh

  1. Britta Högström skriver:

    Har en känsla av att alla vi som är med och tävlar hoppas innerligt på vinst. Tycker mig ha sett detta bland kommentarerna. Chansen blir ju dessutom större i och med att man kan tävla på flera ställen. Jag har nog aldrig tyckt att en tävling är så spännande som de här är, förmodligen pga vinsten + chansen som du och alla de andra bloggarna ger oss glasögonsbehövda tävlande. Tack för att du fixat en sån kanontävling 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge