Sista chansen Smarteyes tävling – Hos På Smällen & Hannahmeh

Lästid: 1 min

Idag är det sista dag att tävla hos På Smällen – Emma och Hannahmeh. 

Det är flera vinnare som kan vinna! Kikar in hos respektiv mammabloggarna för att tävla! 

Jag har min Smarteyestävling som pågår framtill fredag 13 mars kl.13 och då ska TRE FINALISTER utses. Men jag vill också tipsa er som vill prova lyckan idag i sista minuten och vinna valfria glasögon från Smarteyes! Detta kan ni göra fram till 23:59

1 reaktion på ”Sista chansen Smarteyes tävling – Hos På Smällen & Hannahmeh

  1. Har en känsla av att alla vi som är med och tävlar hoppas innerligt på vinst. Tycker mig ha sett detta bland kommentarerna. Chansen blir ju dessutom större i och med att man kan tävla på flera ställen. Jag har nog aldrig tyckt att en tävling är så spännande som de här är, förmodligen pga vinsten + chansen som du och alla de andra bloggarna ger oss glasögonsbehövda tävlande. Tack för att du fixat en sån kanontävling 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge