Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Shopping tips! – Vaenait Baby

Lästid: 1 min

Dags för nya pyjamas till Tilda. Jag gillar märket Vaenait från Sydkorea. Det är fina, roliga design och det är faktiskt bra kvalitet på plaggen. Många av de pyjamas och designen som finns funkar ju också som fritidskläder tycker jag. Tilda gillar de ialla fall och flera som har sett Tilda i de kläderna har frågat var vi har köpt dem. 

Ebay! Sök upp VAENAIT. Kolla efter fraktfria produkter och oftast har de 30% plus ytterligare 10% om man handlar för $30 eller mer. På så sätt blir det billigare och man ser vid check out vad det blir i SEK. 

Jag har klickat hem dessa för ca 265kr via Paypal. 

  
Se Tildas andra pyjamas från Vaenait!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Shopping tips! – Vaenait Baby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge