Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Shopping och Tjolöholms Slott på schemat

Lästid: 1 min

SOOOOL efter en hel dag med regn igår men nu jäklar blir det utflykt med hela familjen. Vi har hunnit shoppa på Hede Fashion Outet. Måns köpte ett par Nudie Jeans som han brukar när vi är här och jag fyndade en klänning och ett linne med 70% rabatt på Saint Tropez woop woop. Tänkte slå till med en klänning på MQ också men den satt inte perfekt…och Måns tyckte att den var väldig djup urringad haha ?

Vi är nu på väg till Tjolöholm Slott med två missnöjda gråtande barn. Tilda ville vara kvar på och leka på den lilla lekplatsen. Prim är bara ledsen ocv säkert hungrig men vi ska äta och fika på slottet tänker vi. 


Hann instagramma en bild med dagens outfit 🙂 Tilda välde kläder själv. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Shopping och Tjolöholms Slott på schemat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge