Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Shopping med farmor

Lästid: 1 min

Idag var vi på stan med svärmorn och åt lunch, sedan satte vi sprätt på svärfars plastkort hahahah ^_^ jag köpte ingenting till mig själv men svärmor gick loss i Polarn och Pyret som hade sommarrea. Tilda behöver en overall till höst/vinter och det var precis en kvar i storlek 86. Hon är har 86cm nu men PoPs kläder är lite stora i storlekar. Så vad gjorde vi…brottade ner henne så att hon skulle prova overallen. Hon ville leka med lego och med den nya kompisen som hon sedan klappade lite för hård på, inför mamman. Det gick bra ändå, barn är sånna och pojkens mamma var inte arg plus att vi stod å pratade en del också. Hon sa att overallen var jättebra så vi var säkra på att det skull passa bra för Tilda med,

I Halmstad City och pappa Måns leker med Tilda på PoP.

image

 

Fynd! 599kr dvs 50% rabatt. Overallen med avtagbar inne-fleece. Storlek 86.

image

Å så en jättesöt klänning som farmor tycker Tilda skulle ha å en mintgrön topp å rosa byxa (färgen är som på bilden med Tilda.)

image

Sedan var det ett par rosa tights också plus 2 plagg till Tildas kusin Ph. Allt detta slutade på typ vad overallen skulle kosta i ordinarie pris. Rena fyndet! Tack tack farmor/svärmor! Tilda behöver verkligen en overall till höst.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge