Idag var vi på stan med svärmorn och åt lunch, sedan satte vi sprätt på svärfars plastkort hahahah ^_^ jag köpte ingenting till mig själv men svärmor gick loss i Polarn och Pyret som hade sommarrea. Tilda behöver en overall till höst/vinter och det var precis en kvar i storlek 86. Hon är har 86cm nu men PoPs kläder är lite stora i storlekar. Så vad gjorde vi…brottade ner henne så att hon skulle prova overallen. Hon ville leka med lego och med den nya kompisen som hon sedan klappade lite för hård på, inför mamman. Det gick bra ändå, barn är sånna och pojkens mamma var inte arg plus att vi stod å pratade en del också. Hon sa att overallen var jättebra så vi var säkra på att det skull passa bra för Tilda med,

I Halmstad City och pappa Måns leker med Tilda på PoP.

image

 

Fynd! 599kr dvs 50% rabatt. Overallen med avtagbar inne-fleece. Storlek 86.

image

Å så en jättesöt klänning som farmor tycker Tilda skulle ha å en mintgrön topp å rosa byxa (färgen är som på bilden med Tilda.)

image

Sedan var det ett par rosa tights också plus 2 plagg till Tildas kusin Ph. Allt detta slutade på typ vad overallen skulle kosta i ordinarie pris. Rena fyndet! Tack tack farmor/svärmor! Tilda behöver verkligen en overall till höst.