Detta låter som en dröm för en mamma. En shoppingrunda på stan ENSAM och fick prova ut kläder i lugn och ro. Fri-yeay! Jag var i 1,5 timme i en enda butik! Det var så mycket att välja ocv provs haha. Man kan nog säga att jag tog tid på mig men det blev bara en tunn RÖD kavaj 🙂 

Efter shoppingen tog jag en After work med min vän Maria och vi gick till Magasingatan och åt en superstark burgare och drack två Moretti på 1221. 

Servitör informerade att min hamburgare skulle var superstark. Jag stirrade på honom och flinade. Maria utbrast med ett skratt…”hon är thai!” ? haha! Hamburgaren var inte starkare än vad jag brukar äta till frukost liksom… HELL AWAITS BURGER. Införskaffa de en ”assburning burger” så kommer jag genast och prova först av alla haha! 

HELL AWAITS BURGER

Extra hot habanero dressing · pickled jalapeño · Scottish cheddar cheese · lettuce · tomato · onion

Kom hem runt kl.21 och barnen var vakna, glada, har badat och var i sina pyjamas. Och så kom jag precis när barnen höll på att somna…! Han kunde ju skicka sms och sagt att jag skulle ta en öl till eller nåt. Så barnen var i varv och pigga, vägrade somna trots att jag nattade och Måns fick tv-tid. 


Vi matade ankorna och fåglarna innan jag gick på en shoppingtur och de vidare till lekplatsen med pappa. Jag gick lite efter alla för att sedan smygs iväg men Prim vände sig om då och då och typ hämtade mig varje gång jag var längre bakom dem. Så det var lite familjetid innan jag kunde komma ifrån. Utan gråt ocv skrik från lilla Prim.