Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Shopping & Aw 

Lästid: 1 min

Detta låter som en dröm för en mamma. En shoppingrunda på stan ENSAM och fick prova ut kläder i lugn och ro. Fri-yeay! Jag var i 1,5 timme i en enda butik! Det var så mycket att välja ocv provs haha. Man kan nog säga att jag tog tid på mig men det blev bara en tunn RÖD kavaj 🙂 

Efter shoppingen tog jag en After work med min vän Maria och vi gick till Magasingatan och åt en superstark burgare och drack två Moretti på 1221. 

Servitör informerade att min hamburgare skulle var superstark. Jag stirrade på honom och flinade. Maria utbrast med ett skratt…”hon är thai!” ? haha! Hamburgaren var inte starkare än vad jag brukar äta till frukost liksom… HELL AWAITS BURGER. Införskaffa de en “assburning burger” så kommer jag genast och prova först av alla haha! 

HELL AWAITS BURGER

Extra hot habanero dressing · pickled jalapeño · Scottish cheddar cheese · lettuce · tomato · onion

Kom hem runt kl.21 och barnen var vakna, glada, har badat och var i sina pyjamas. Och så kom jag precis när barnen höll på att somna…! Han kunde ju skicka sms och sagt att jag skulle ta en öl till eller nåt. Så barnen var i varv och pigga, vägrade somna trots att jag nattade och Måns fick tv-tid. 


Vi matade ankorna och fåglarna innan jag gick på en shoppingtur och de vidare till lekplatsen med pappa. Jag gick lite efter alla för att sedan smygs iväg men Prim vände sig om då och då och typ hämtade mig varje gång jag var längre bakom dem. Så det var lite familjetid innan jag kunde komma ifrån. Utan gråt ocv skrik från lilla Prim. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge