Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Shineth – unika växter och designade smycken

Shineth – unika växter och designade smycken
Lästid: 2 min

//I samarbete med Shineth Trading

Nu är vi inne i en ”Rosa oktober”, så varför inte passa på att hylla och lyfta fram drivande kvinnor för att bli inspirerad?

Jag märker ut det här inlägget som samarbete eftersom jag hjälper min vännina Molina med att introducera hennes importföretag och lansera varumärket Shineth (det har hon döpt efter sin dotter i andranamnet). Modeller/kollektioner på smycken är döpa efter Molinas vänninor 🙂

 

 

Molina älskar blommor, bonsai, unika smycke. Hon jobbar heltid inom ekonomi men har stort intresse för färg & form och växter. Hemma så spenderar hon gärna tid i trädgården med sina växter och planterar tulpanlökar (det är väl dags för det nu?). Förutom det så fotograferar hon sina blommor själv som hon har på hemsidan.

Så, med förkärlek till färg & form, blommor och smycke startade hon ett eget importföretag och började importera exotiska blomfröer och blomsterlökar från olika länder samt finfina smycken. Hon designar även egna smycken och de senaste finns just nu på Shopcorn. Det är superkul för Molina att Shopcorn har annonserat på Aftonbladet där henne smycken var inkluderad.

 

Ett urval av blingbling!

Här kommer ett urval från Shineth smyckekollektion som jag har hos mig. Jag har de i roséguldplättering då det passar in i ”Rosa oktober” och stödja bröstcancer-månad.

 

TESSA HALSBAND 

Modell: Tessa. Urläcker halsband med bling bling i äkta Sterlingsilver S925 och Cubic Zircornia

TESSA halsband. Det här halsbandet har signaturbokstav ”S” som i Shineth (eller Siranee haha!). Halsbandet och hängen är av äkta Sterlingsilver. Det här halsbandet är den absolut senaste designade smycken, och finns inte ute ännu men på tisdag beräknas den komma till Shopcorn. Priset kommer att land på 549 kr.

 TESSA finns även i silver och guldplätterad! 

 

MIE – ELEGANTA ”dropp” örhängen!

Mie, Elegant ”dropp” örhängen i Sterlingsilver S925, också roséguldpläterad men med berlock i silver (599 kr). Finns också i silver med berlock i roséguld och guldplätterad.  

 

”HOOP” – Super Woop Woop!

Hoop”, örhängen i äkta Sterlingsilver, roséguldplätterad. Riktig snygga i min smak som glittriga men ändå diskreta med 220 st Cubic Zirkonia stenar per par! Det har Molina räknat haha! (699 kr). Jag älskar dem!

 

Visst är de fina! Och det är bara ett urval med bling bling! De finns i silver, roséguldpläterad och guldpläterad.

 

Är du nyfiken för mer?

Kika in på Shopcorn eller Shineth Trading (ävenFacebook & Instagram @shinethtrading och @shinethjewelry

Observera att lanseringen av smycken var i september så detta är ganska färskt och vi fortsätter att jobba på. Molina har designat fler smycken så det ska bli spännande att se när de kommer.

Nu kan du TÄVLA om en Tessa halsband eller Mie örhängen HÄR! 

9 kommentarer om “Shineth – unika växter och designade smycken

 1. Så himla snygga smycken! Kul att de är riktigt bra sliver med. Du gör verkligen grymma samarbeten! Jag kommer hålla utkik❤️

 2. Åh vilka vackra smycken!! Föll direkt för örängena som jag tror skulle passa mig 🙂 ska kolla in hennes sida.
  Ha en fin söndagskväll (det som är kvar av den) // Kram Ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge