EventTagged , ,

Ses vi på LOPPIevent Höststart 2016 (Sthlm)?

Vi kom hem igår en och halv vecka i Sthlm och en kalas bröllopshelg i Mora men på lördag kommer jag till Stockholm igen! Då ska jag på LOPPIevent Höststart! 

Jag och PåSmällen-Emma var på detta event  LOPPIevent Babylove 2015 förra året och vi fick inta scenen en kortis och visade upp varsin barnvagn hehe. Sedan var det mycket mingel med bloggare och företagare men eventet var även för ALLA. Det var verkligen populärt och fullt hus. Det var minst 15 st barnvagnar som tävlades ut som man fick ta hem samma dag! Emma vann den finaste syskonvagnen som var värt närmare 13 000kr!!! Det var en Joolz Geo!

I år kommer vi inte åka bara över dan för Emma och jag ska ha med våra små Isadora och Prim. Vi kommer åka upp med MTR Express  på lördag och vi ska sedan dela rum på Clarion Sign Hotel & Spa! Eventet är på en söndag så det kommer bli en superkul weekend. Detta ser jag fram emot! 

Så mina vänner! Ses vi i år? För 179kr så får ni gå på event, träffa företag, tävla och gå hem med en fullproppad goodiebag! Mer info här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge