Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Seg måndag

Lästid: 1 min

Varför är jag så seg på måndagar? Söndag var också seg men inte att jag var bakis eller nåt efter en hel dag på event i lördags. Det var lugnt och några glas under kvällen liksom och kom hem kl.23. 

Måns och Tilda pärlade halva dan igår och gick sedan ut och köpte fler gamla tavlor på second hand för att sätta dit hans konstverk ? Jag städade och städade. Varje gång jag inte är hemma så blir det bombnedslag eller så är det egentligen som vanligt fast lite mer stök…aja. Det blev i alla fall tvätt, dammsugning och jag fick en sånn sug att slänga allt… 


Idag vaknade jag som vanligt men somnade om och vaknade igen av att Prim rullade av vår säng! Oj vad hon blev ledsen men mest rädd tror jag. Hon somnade om igen fort utan bula. Sedan gjorde jag thai risgröt till frukost som båda barnen dissade!!! Haha de är små gourmet-ungar ibland men släta risgröt som jag åt som barn…nää inte gott tydligen. 


Nu leker Tilda med “levande sand” och…laga soppa ? Prim tar en tupplur. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Seg måndag

 1. Man måste sortera och slänga saker. Idag passade jag på och la undan hälften av Vivians och Halleys leksaker. Nu har de 1,5 tunna full med leksaker. Målet är att ta bort 1/2 tunna och sedan köpa 2-3 askar med duplo.
  My recently posted…Dagens loppis var dåligtMy Profile

 2. Smart där med tavlan! Läckert! Jaja däruppe skulle vara haha, jag kände mig ju asbakis fast jag var nykter blir väl så när man är på helspänn och förmodligen drack för lite,mohaha.
  Svar: Naw tack snälla söta du 😉 Vi hade ju en helt fantastiskt dag och kände verkligen hur det bubblade och jag var liksom tvungen att berätta för mina läsare! Ja så jäkla kul att få hänga med dig med en hel dag (nästan) nykter, ja typ 😉 Kramis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge