Mygåååd… hela dan är förstörd när jag slocknade 20:30 med Prim och skulle bara natta. Vaknade kl.3 och förblev vaken, somnade mitt i surfandet och vaknade igen. En gång försökte jag ringa videosamtal via Facebook till Emma kl.7 på morgonen! Bad habit det här med att somna mitt i surfen haha! Sedan gick jag upp kl.5 och vek tvätt, somnade igen och gick kl.8 när Måns gick till jobbet och Tilda tyckte att vi skulle gå upp 🙂

Regn hela dan och vi har hängt inne. Måns jobbade halv dag idag och handlade grejer till pizza. Han satte deg själv och Tilda hjälpte till. Det kom även ett överraskningspaket idag från Gladabarnboxen med Halloween-tema och Tilda tyckte att det var hennes. Hon frågade hela tiden ” är det Halloween?”. Jag svarade ja och då tog hon hela friheten med att passa på käka upp alla godis som låg i paketet. Hon kan glömma lördagsgodis! Hon frågar varje dag ”vad är det för dag?” och ”varför är det inte lördag idag?” men ”är det lördag? Aha! Då får man äta godis!”. Hon är sluk! 

Annars, jag har varit väldig produktiv i toaletten… gömde mig snarare på toan för lite egentid och jobbade med planeringar i Trello. Det är en grym app för att organisera,som man också kan bjuda in andra kollegor/medlemmar att joina och jobba ihop. Testa!

Önskar er en härlig fredagsmys!