loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

SD Thailand…. kan inte Thailand kicka ut dem?

Religion och politik två BIG NO NO att diskutera på en fest då det skapar oftast irritation och oense, det vet många. Jag bloggar inte heller om politik men det är valtider och detta har jag fått till mig. En gammalvän som är thai-svensk skickade. Jag postade vidare i min Instagram och många svenskar och thai reagerade.

Hur tänker du när du läser detta?

SD-Thailand WTF… yes? Jag behövet inte klanka ner på de och jag kan ta för vad jag ser och kan läsa själv. Visst… hur mycket kan man tro på Aftonbladet för jag kunde inte ens läsa hela artikel utan att måste kosta på mig 1kr. Förmodligen var nyheten så populärt så Aftonbladet vill tjäna en liten slant. Men kolla vidare…

SD-anhängare i Thailand!

Sikken idioter som lever gott i mitt hemland och förmodligen ser de ner på mitt folk också. Dessa ”gäster” i landet som vissa av de kallar sig eller de svenskar som är faktisk själva invandrare i Thailand som är långtidsboende…. Har de blivit knäppa efter för många öl i solen?

 

 

 

Aftonbladet hade sniffat redan fram att det finns ett stort antal SD-anhängare i Thailand och hittade till denna Facebookgrupp som jag hittade idag och den heter just SD Thailand. Reportern ville följa och intervjua några SD-anhängare på plats i Thailand på valdagen. Gruppen stängdes då ner efter mailet och inför valet för att inga fler skulle se vad medlemmarna har skrivit om i fall de skulle hålla till någon stans. Så löjligt. Fb-gruppen öppnades upp igen efter valet. Alla kan se vad som skrivs där så jag behöver nog inte dra upp mer detaljer…

Det uppstod många frågor hos mig men reaktionen var mest… ursäkta mitt språk med du får också säga… WTF! What the f***!

Hur kan dessa människor vara SD-anhängare?

 1. De som lever i Thailand som invandrare, har förmodligen en thaidam och halvthai barn
 2. De som bor i Sverige, har en thaifru och halvthai barn
 3. De som älskar att åka till Thailand

Det är tydligen ingen diskussionsgrupp men de gör narr av andra partier, talar illa om homosexuella och öppet racism mot andra folkgrupper. Tror de att SD bara är emot muslimer och flyktingar så Thailand är undantag…en fri zon? De diskusterar inte om thaipolitik i gruppen men nån slank ur sig att Thailand fular sig som vill slänga ut utländningar!

THAILAND FÅR GÄRNA SLÄNGA UT DEM!

Jag som thai tycker att det är inte ok och blir rätt mörkrädd… undrar om deras fruar vet nåt om vad SD-är och står för? Stackars kvinnor. Ok… missförstår mig inte. Jag gillar bara inte människor som bor i Thailand som invandrare själv och röstar på SD. Det går inte riktig ihop. Rasister, nazister och vad de än är… Vet inte hur jag ska uttrycka mig för att inte låta fel! Om många av dessa människor valde SD pga frågor om invandrare och invandringen i Sverige… Då kan man undra sig vad de gör i Thailand som invandrare i 12 år som han Roger. Varför röstade på SD? ?

Snäll du SD-anhängare i Thailand, berätta gärna varför du är invandrare i Thailand?

(Obs! Jag har inte avsikt att skapa hets mot SD-anhängare i Thailand men jag blir inte klok på dessa… )

3 kommentarer om “SD Thailand…. kan inte Thailand kicka ut dem?

 1. Ja Idag så är lagen skriven, att alla Svenska medborgare har rätt att rösta i Sverige, likväl din bror, som bor i Thailand. Allt som har med röstning att göra, är om man har skrivit ut sig ut ur Sverige eller inte. Har man inte det, så är man skatte betalare i Sverige, och har rätten att rösta på vad man vill. Ja det är ett demokratiskt land vi lever i Sverige, med många olika politiska tycken. Ja som pensionär, och bor i Thailand, så betalar man pensions skatten i Sverige, och då får man rösta här, och det är rätten som alla har.

 2. Jag är väldigt stolt över SD grupp i Thailand. Och umgås ibland dom när jag åker hem. Så jag vill inte dom ska kasta ut från Thailand.
  Hade tänkt lämna Sverige när går i pension. Men kommer inte SD vinna stort nästa val kanse man blir tvungen åka fortare härifrån till Hat yai. Jag förstår itne varför faranger gå o rösta röd hela tiden, framförallt i Göteborg men det är kanske för göteborg är sverige baksidan och vi Stockholm är framsida och rösta SD. (skåne också bra)

  “Snäll du SD-anhängare i Thailand, berätta gärna varför du är invandrare i Thailand?”
  Tyvärr jag inte i thailand bo nu, men SD 100% hjärta och blod in och ut här i Sverige. Och det är för att 1. jag vill Sverige ska var som när jag komma hit till Sverige, den gamla Sverige. 2. dom andra politiker är korrupt och bara tänker på pengar och inte folkett. 3.dom röda är rasist och kommunist samtidigt, nej tack. 4. dom blå är kapitalaist och bara älska pengar.

  มากรัก JIMMIE และ SD
  โชคดีกับคุณและRÖDA
  laak on pi…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge