Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

SD say what?

Lästid: 1 min

Nu efter att jag hade förtidröstat så provade jag Valkompassen på GP.se. Kolla resultatet… Jag, SD? Hahah! Undrar vad Jimmie Åkesson skulle säga om han såg mig. Man kan väl inte lita på detta då det var bara en fråga om varje sak som t ex sjukförsäkring, skola, skatter ja ni förstår…

image

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “SD say what?

  1. Hahaha:) jag gjorde det testet på Aftonbladet, fick junilistan? Visste inte ens att det fanns ett sånt parti haha, snacka om koll;) finns säkert dom som röstar ut efter dessa testens resultat också:/

  2. Hade kunnat uttrycka mig så här me… Same shit in the end hahha. Alla partier är väl lika dåliga och ingen håller vad de lovar… Polika alltså. Räcker med att jag ör Regeringen här hemma hahah…

  3. Eller hur!! Ska vi starta eget parti? Våra viktigaste frågor är höjd föräldrapenning, fler föräldradagar och allmänna gratis vinprovningar för mammalediga;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge