Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Säsongpremiär för Lisebergs Kaninteater – Affär Mackapär!

Lästid: 1 min

Liseberg hade säsongpremiär i lördag men barnen och jag var där redan dagen före 🙂 Vi var på en smygpremiär på Kaninteater.

Det var HejBarn som bjöd in alla och det var först till kvarn. Emma, Josefine, Tanja med alla barnen var också med plus Jenny som vi möte på därinne. Dock fick barmen inte härja runt på Liseberg och inte i Kaninhuset. Jag hade sagt att Tilda skulle få leka där men det var inget kastastrof. Hon var nöjd ändå.

Prim vill alltid krypa och utforska…

Så efter föreställningen gick vi allihopa med alla barnen till MackaDonken och åt lunch. Yes 5 mammor och 10 barn. Det gick ju bra och lite mysigt var det.

Tilda, Lucas & Leo 🙂
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge