Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Samui: beach day

Lästid: 1 min

Alltså gårdagens beachpartyn slutade runt kl.2 och hotellet sänkte volymen kl.1 så det var ju bra för annars hade jag ballat ur. bungalowens väggar och tak vibrerade så pass mycket och jag trodde att de små hemmabio högtalarna i rummet skulle ramla av väggen.

Men ok, idag väckte Tilda oss 07:30, vi gick inte å åt frukost förrän 10 min innan stängningen å restaurangen ligger precis bredvid oss. Lite segt ja… Å idag är det faktiskt varmare eller man kan säga att det är hett och soligt. De andra dagarna var lite växlande moln, dis och sol å på kvällarna lite kyligt. Här har nyheterna sagt att så här kallt i Thailand har inte varit på 30 år å häromdan var det bara 15 grader i Bangkok! I norra Thailand har det varit frost och dimma å det en stor hyhet eftersom folk här har aldrig sett nåt sånt. Så nu får vi passa på njuta av värmen, jag i skuggan och Måns jobbar på att få färg.

Bilder från vår bungalow på Samui LagunaResort http://www.samuilaguna.com

wpid-PhotoGrid_1390542035119.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge