Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

SÅLD!

Lästid: 1 min

Då var det klart! Skönt. Allting gick så fort nu vid 19-tiden och inom 1 tim har Måns och köparen skrivit på hos mäklaren. Vi fick även beröm för att vi gjorde allting i lägenheten så fin. Vi fick beröm av de flesta som tittade in tror jag, i alla fall som mäklaren sade det. Det var värt 2 veckors arbete, 4 vändningar till Ikea (som Måns älskade så mycket hahaha) och vi lade runt 10 000 kr bara för att piffa upp allting inför fotograferingen och visningarna.

Måns frågade vad jag ville ha för vinsten…hehe. Och sedan sade han: “åka till Mexiko och äta tacos” ^,^ 
Vi kommer att köpa en flyttstädning, det har vi råd med och för att det är jobbigt. Jag vill även ha flytthjälp men det ville inte Måns. Sedan är det mest att tömma förrådet i källaren och flytta ut de stora möblerna på bästa sätt. 

Vi får flytta in till vårt nya hem 5 nov, tidigast. 

En kommentar om “SÅLD!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge