Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Saken är (rå)biff

Lästid: 1 min

Måns frågar alltid vad jag vill äta…  Så igår när vi stod i Saluhallen på Kungstorget fick jag frågan. Råbiff var jag sugen på! Vi handlade 1/2kg nötinnanlår till råbiff och 1kg flankstek som Måns ska ha till idag. Nötinnanlår lät vi butiken mala endast en gång, två gånger skulle bli för slät. Vi vill ha kvar lite textur.

Resultat: Taadaaa! Gårdagens råbiff smaksatt med ostronsås, worchestershiresås och rostade rispulver samt de klassiska tillbehör som rödlök, saltgurka, inlagda rödbetor, kapris, rivna pepparrot och äggula.

Man kan blanda ihop alla ingredienser med köttet men jag valde att ta 50/50 dvs lite i biffen och resten av på tallriken så man ser vad man äter.

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge