Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Saigon Food (Göteborg)

Lästid: 2 min

Här i Göteborg, i cityn finns det 5 asiatiska matbutiker ( så vitt jag vet) och förutom de så kan man åka till butikernas lager om man vill storhandla. Jag gillar Saigon Food för de har brett ut sig och det är rymligt där inne i butiken å högt i taket jmfm de andra butiker som är rätt så fjuttig nu och så trångt för man vill mangla in så mycket som möjligt.

Igår handlade vi på Saigon Food. Där hittar man allt från te, kaffe, såser, curry, torkade varor, snacks å godis, asiatiska drycker, färska frukter, grönsaker å örter, nudlar i alla former och instant nudlar i minst 20 olika sorter/smaker, frysta varor och mycket mer.

De här kom vi hem med. Lite Udonnudlar som vi ska prova, Mama spicy instantnudlar som jag gillar, Måns plockade på sig lite dumplings och honungsanka han vill testa. Även det är i te svårt att göra själv så lite kul att prova. kokaskräm(!) som är verkligen tjock och ska bli gott att göra min kokosglass med svarta bönor. Å så lite riskakor med sjögräs och förska grönsaker å örter.

20140511-015126.jpg

20140511-015135.jpg

Har ni inte varit inne på en asiatisk matbutik så gör ett besök Om du har en i din stad. Många som varit där första gången bruka tycka att det är en hel annan värld och känner sig …lost in the djungle, typ. Jag själv hittar inte alltid vad jag ska ha för det finns så mycket… Många olika märken, typer av såser och kanske inte vet hur man ska använda vissa produkter på bästa sätt. Jag köper inte alltid thailändska produkter och bruka byta märken lite för att testa mig fram. Visst, nu gör jag förmodligen värsta reklam för Saigon Food men jah får inget för och det är på mitt egen initiativ. Jag tycket att det är kul, att se annat folk än asiater, unga som gamla som har hittat till dessa butiker.

20140511-015052.jpg

20140511-015117.jpg

image

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Saigon Food (Göteborg)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge