Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Sagoyoga! 

Lästid: 1 min

Idag fick Tilda hänga med förskolan till biblioteket här vid oss. Det var sagoyoga och så klart Tikdacska med. Hon fick byta dag och vara ledig igår för att kunna hänga med. Jag och Prim var också med hela tiden. 


Klockan 9:30 började sagoyogan och det var ju nytt. Först läste ledaren ur en bok som heter Kurrragömma och sedan skulle man härma alla djuren. Alla barnen var ip lika åldrar och tyckte det var kalas. Vi låg på matten, hoppade, rullade och ljudade som djuren. Prim var i extas och var överallt på mattan. Hon trodde hon att en äldre flicka var Tilda och började skojade med att dra i hennes hår. Hon sade inget och var inte arg men asså. Prim var busig. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge