Värmen är inte riktig igång här i lägenheten så det är svinkallt, bokstavligen. Det hjälper inte att tända levande ljus och det måste i så fall vara många ljus då om det ska bli nån skillnad. Igår kväll ville Tilda blåsa ut alla ljusen så fort jag tände nåt ljus och hon trodde väl det var som att blåsa ut ljusen på en tårta och sa “happy birthday” haha. 

Annars så har vi en del kvar att rensa och slänga eller skänka trots att vi har gjort det flera  gånger. Vi har som sagt äcklig mycket köksgrejer som t ex minst 20 knivar! Vi är i alla fall superglada för våra stora kyl och frys men vi fick göra av med typ 3 kastruller och 2 Tefal stekpannor som inte funkar på induktionsspisen med turboboost haha

Sedan har jag flyttat runt bokhyllor, matbord och allt möjligt. Vår feta soffa fick plats i alla fall och det är inte trångt mellan soffan och matbordet. Jo många tänker väl “du ska inte hålla på när du är gravid” men jag har lyft och fixat som vanligt…det är ju inte ärre än när en 14 kg Tilda vill bli buren hela tiden nu.

Nej, nu får värmen komma igång också. Måns ringde och kollade och de har satt igång värmen till elementen och höjde några grad också men det är svinkallt. Det kanske så det är att bo i en energisnål bostad 🙂

   

Vår uteplats är nu en pool efter stormen under lördagsnatt men så har de byggubbarna testat också att fylla marken med mycket vatten för att se om det läcker ner till garaget. 

 Så som det ser ut just nu.