Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Så skönt att komma hem 

Lästid: 1 min

Hoppas att ni har haft en trevlig helg! 

Nu är jag hemma igen från Västerås. Det har varit dåligt med uppdateringar igår och idag men det var ju för att Emma och jag bilade upp till Västerås och hem. Prim och Isadora måste följa med oss och de var rätt så snälla. Ingen av de blev åksjuka och jag fick hoppa bak och klämde in mig mellan två babyskydd och underhöll bebbarna lite mer på hemvägen. 

Det tog längre tid än vad vi trodde och ändå räknade vi med 4 tim enl. gps plus mååånga pauser på vägen för att amma och äta. Så 8 timmar! Vi pratade hela vägen så det var aldrig tråkigt bilfärd. Måns bil höll till Västerås också 🙂 

Självklart kommer det inlägg om helgens event, som gick lugnt till för vår del. Jag är nu lite mör och ska hänga med familjen ikväll 🙂 


Detta hände när jag skulle åka igår på morgonen. Jag packade bilen och kom tillbaka så såg Prim ut så här! Pappa och Tilda lekte ja.

Tur att det är färgpennor som får bort med vatten. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge