Hoppas att ni har haft en trevlig helg! 

Nu är jag hemma igen från Västerås. Det har varit dåligt med uppdateringar igår och idag men det var ju för att Emma och jag bilade upp till Västerås och hem. Prim och Isadora måste följa med oss och de var rätt så snälla. Ingen av de blev åksjuka och jag fick hoppa bak och klämde in mig mellan två babyskydd och underhöll bebbarna lite mer på hemvägen. 

Det tog längre tid än vad vi trodde och ändå räknade vi med 4 tim enl. gps plus mååånga pauser på vägen för att amma och äta. Så 8 timmar! Vi pratade hela vägen så det var aldrig tråkigt bilfärd. Måns bil höll till Västerås också 🙂 

Självklart kommer det inlägg om helgens event, som gick lugnt till för vår del. Jag är nu lite mör och ska hänga med familjen ikväll 🙂 


Detta hände när jag skulle åka igår på morgonen. Jag packade bilen och kom tillbaka så såg Prim ut så här! Pappa och Tilda lekte ja.

Tur att det är färgpennor som får bort med vatten.