Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Så lite fröer

Lästid: 1 min

Bokstavligen. Det är mycket sällan att jag odlar något och som medt har det varit mungbönor som skulle bli groddar. Det gjorde jag när jag gick i skolan i Thailand när jag var typ 10 år och förra året då (26 år senare haha!)

Nu fick jag ett ryck och fixade med dessa burkar med tillhörande jordbriketter och fröer som jag köpte från Ikea i oktober förra året! 

 
Vi ses om 10-12 veckor då mina koriander, oregano och timjan ☺️ Tyvärr brukar inte våra växter överleva för jag har verkligen inte gröna fingrar plus att det är lite dåligt med ljus här när lägenheten är på markplan.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Så lite fröer

  1. Ååååh det som är så kul att odla! Älskar vårt växthus! Nu måste jag också så lite fröer!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge