Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Så kan det gå…

Lästid: 1 min

IMG_0493.JPGLämnade T på pottan i badrummet, jag var i köket och M var på soffan… 5 min senare stod T på pallen och tittade på sitt konstverk…Mamma fick värk i huvudet. Städade upp detta var inte kul… Det är lite rosa i foget och på kaklet men syns väl inte så mycket…mest i foget färgen sitter.

IMG_0491.JPGMin Nicka K NEW York Blush från Glossy Box… Den var full. Jag har slutat prenumerera på boxarna och börjat använda alla grejer. Många saker har jag även gett bort. 

Undrar om det skulle hjälp om jag skaffar en rejäl och låsbar sminkbox. T skulle bara skaka lådan så att allting går sönder… Vi har en liten terrorist hemma, dagis och på lekplatsen. En bestämd å slug liten tös!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge