Så bor vi! 

Lästid: 2 min

Äntligen kan vi…snart…pusta ut. Var på Ikea 4:e gången och idag gick vi loss på växter och lite annat smått. Sedan har vi fixat hela helgen och nu mot slutet har vi manglat in saker i garderober och skåp. Förrådet i källaren är nu full och det är precis så att vi fick in allt som vi inte behöver ha nu fram till visningen och flytten. 

Fotografen kommen imorn och vi är som sagt NÄSTAN klara. Vi har hållit på tills nu och det är lite kvar som t ex ordna upp bokhyllan, arrangera lite till i badrummet, flyttat runt växter och annat. Nu har vi inte dagsljus men jag tog lite bilder för att se vad jag behöver ändra på. 

Jag har väl inte riktig visat er hur vi bor. Nu är det mycket mindre grejer och Tildas saker har vi plockat bort. Hon saknar nog sina leksaker. Idag frågade hon “var e Tildas Pono”…hennes mini piano. Nyss öppnade jag vår garderob och hon såg direkt sin leksakslåda med Play Doh. Hon vet nog att allting är inte riktig borta. Vi ska bara hålla det fint och hoppas att växterna överlever fram tills visningen haha.  

Nu ska ni se hur vi bor 🙂 Obs! Vi är inte riktig klara och allting är inte riktig på plats. Jag är kass på att inreda och med 10 min tips från homestylisten så är jag ganska nöjd. 

 Hallen 
“Walk-in closet”  
 Köket  

 

 Måns har ordnat i kryddhyllan 🙂 han fick ha det så. 

Sovrummet   

 

  

 
Tilda gillade bäddningen, annars så brukar jag inte bädda OCH jag fick inte bädda för Tilda ville gosa ner sig i berg av täcken och kuddar. Idag var det extra roligt att hoppa på sängen, kanske mer studs vad vet jag… 

 
Visste inte var jag skulle ställa i det här hörnet och inte heller vad jag skulle göra av med växten, kanske ha den i vadrummet men nu får den stå i sovrummet. 

Vardagsrummet  
Har en del kvar men jag ska nog hinna till 11:30 imorn. Vissa saker är Måns och jag inte riktig överrens hehe 

 
Här tycker Måns att det ser bättre ut ljusstaken och ormbunken. Jag vrt inte var jag ska göra av med den där jädla design ljusstaken som skulle vara fin att visa upp… *suck*

Jajja! Nu vet ni lite hur vi bor och hur det ser ut å vi kommer bo så här tills vi flyttar den 5 nov. På tisdag som tidigaste kommer lägenheten att komma upp på Hemnet. Då får ni se lägenheten i dagsljus och förhoppningsvis bättre bilder! 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge