En uppdatering av Prims tillstånd. Nu misstänker jag Rotavirus.

Igår spydde hon stort kort efter lunchen när hon satt i matstolen men inget mer. Hon började bajsa lite mer istället, så två gånger på dan och en gång när hon sov på natten. Hon vaknade inte heller när jag byte på henne.

Idag mådde hon bra och visade att hon ville äta. Hon sträckte sig efter yoghurten och gapade stort efter skeden. Jag var väldig glad för hon åt ju knappast nåt och fick inte heller behålla så mycket på hela veckan. Vatten ville hon ha men om inte så viftade hon med en hand och visade att hon inte ville ha. Måns choklad har hon däremot försökt sno. Ikväll åt hon med lite mer aptit av burkmaten samtidig som hon fick äta själv lite av stekt ris med ägg och en korvbit. Sedan vilade hon lite i barnvagnen och faktisk somnade själv två gånger. Hon hade även bajsat i matstolen igen och riktig mycket så att jag fick spola av henne i badet. Tilda ropade ”Penny badar i bajs! Mina leksaker har bajs på sig! Bläää!”. Tilda var ändå hjälpsam trots att hon ville kräka av Prims bajslukt varje gång.

Nu känns det som att Prim är småvarm (eller så är det jag som har kalla händer). Hon ser dåsig ut. Vid 21:30 verkade hon vara hungrig och hon åt halva burken av fruktpurén samtidig som hon satt i mitt knä och tittade på Babblarna. Hon gungade till musiken och klappade. Det går upp och ner men det lutar åt att det skulle kunna vara Rotavirus (mag- och tarm influensa). Jag sitter med en bunke och väntar. Vi har laddat upp med handdukar inför varje natt nu.

BVC ringde inte upp oss idag.