Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rotavirus?

Rotavirus?
Lästid: 1 min

En uppdatering av Prims tillstånd. Nu misstänker jag Rotavirus.

Igår spydde hon stort kort efter lunchen när hon satt i matstolen men inget mer. Hon började bajsa lite mer istället, så två gånger på dan och en gång när hon sov på natten. Hon vaknade inte heller när jag byte på henne.

Idag mådde hon bra och visade att hon ville äta. Hon sträckte sig efter yoghurten och gapade stort efter skeden. Jag var väldig glad för hon åt ju knappast nåt och fick inte heller behålla så mycket på hela veckan. Vatten ville hon ha men om inte så viftade hon med en hand och visade att hon inte ville ha. Måns choklad har hon däremot försökt sno. Ikväll åt hon med lite mer aptit av burkmaten samtidig som hon fick äta själv lite av stekt ris med ägg och en korvbit. Sedan vilade hon lite i barnvagnen och faktisk somnade själv två gånger. Hon hade även bajsat i matstolen igen och riktig mycket så att jag fick spola av henne i badet. Tilda ropade “Penny badar i bajs! Mina leksaker har bajs på sig! Bläää!”. Tilda var ändå hjälpsam trots att hon ville kräka av Prims bajslukt varje gång.

Nu känns det som att Prim är småvarm (eller så är det jag som har kalla händer). Hon ser dåsig ut. Vid 21:30 verkade hon vara hungrig och hon åt halva burken av fruktpurén samtidig som hon satt i mitt knä och tittade på Babblarna. Hon gungade till musiken och klappade. Det går upp och ner men det lutar åt att det skulle kunna vara Rotavirus (mag- och tarm influensa). Jag sitter med en bunke och väntar. Vi har laddat upp med handdukar inför varje natt nu.

BVC ringde inte upp oss idag.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Rotavirus?

  1. Skönt för er om det “bara” är “rotavirus” och inte någon allergi. Jag hoppas att natten gick bra och att ni alla fick sova lite 🙂

    1. Jaaa ? hon har mer aptit idag så jag tror hon är på banan igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge