Va, va, say what?!

Såg någons Facebooksstatus nyss så jag var tvungen att googla runt.

ROBIN WILLIAMS, en av de största humorprofilerna inom amerikansk film och tv, är död. Han blev 63 år gammal. Polisen misstänker självmord. Han hade en missbruk och drogproblem å erkände att han var alkoholist med varit nykter i 20 år. Han lades in för rehab 2006 men enl. media så hade han också en depression.

image

Jag minns Robin Williams från första gången jag såg honom i filmen Good Morning Vietnam (1987), jag var 9 år och bodde fortfarande i Thailand. Han spelade den snabbpratande och fyndige radioprataren/soldaten Adrian och blev förälskad i en vietnamesisk kvinna som spelades av en thai-skådespelska Chintara Sukapatana. Filmen spelades in i Thailand. Det var stort då. Sedan dess har jag gillat hans filmer, i alla fall de som var komedier.

Vila i fred, RIP!

image