Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Robin Williams DÖD!

Lästid: 1 min

Va, va, say what?!

Såg någons Facebooksstatus nyss så jag var tvungen att googla runt.

ROBIN WILLIAMS, en av de största humorprofilerna inom amerikansk film och tv, är död. Han blev 63 år gammal. Polisen misstänker självmord. Han hade en missbruk och drogproblem å erkände att han var alkoholist med varit nykter i 20 år. Han lades in för rehab 2006 men enl. media så hade han också en depression.

image

Jag minns Robin Williams från första gången jag såg honom i filmen Good Morning Vietnam (1987), jag var 9 år och bodde fortfarande i Thailand. Han spelade den snabbpratande och fyndige radioprataren/soldaten Adrian och blev förälskad i en vietnamesisk kvinna som spelades av en thai-skådespelska Chintara Sukapatana. Filmen spelades in i Thailand. Det var stort då. Sedan dess har jag gillat hans filmer, i alla fall de som var komedier.

Vila i fred, RIP!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge