Här får ni ett inlägg om ett supernice bloggevent på Rituals i Allum som Sandra Cederbom och JagochMittHjärta hade anordnat i söndag tillsammans med Rituals tjejerna Alex, Mimmi och Carro. Jag har tidigare berättat att jag har varit på Rituals i Halmstad med svärmorn. Redan då tyckte jag det var en mycket trevligt butik, kanske för att det var mycket åt det asiatiska hållet. Jag gillade framför allt det här med harmoni, Tao, Yin Yang, Sakura, vit lotus och Himalayasalt 🙂

  

Foto: Moments by Louise / kollage På Smällen

Rituals är ett lyxigt varumärke med skönhetsvård för hem och kropp men inte bara det. Rituals är en filosofi. Det handlar om att vi kan ge vår kropp och själ lite mer omtanke, att vi kan förvandla våra dagliga rutiner till speciella ögonblick och med en liten ansträngning kan vi skapa lite extra lycka. 

Rituals har ett omfattande och unikt utbud av lyxiga produkter med allt från kropps- och ansiktsvård, baby, kläder och doftljus, parfym, makeup, te till hemmet som t ex diskmedel, hand tvål och varför inte för bilen med bildofter. Det finns även solskydd och Travel size produkter. 

  

Här ser vi duktiga Sandra och Elin som har anordnat bloggeventet. (Foto: min)

  

Allting var på plats, snyggt och prydligt. Det bjöds på färska frukter, choklad, Rituals ingefärste och Aloe Vera drycker med smaker av persika och grapefrukt (sockerfri). (Foto: min)

  

Alla fick testa och dofta på allting. Här har vi fått testa på kika på socker och saltscrubb och sedan fick vi välja vår favorit kroppsrituals som Mimmi tvättade på vår hand. Det var 6 ordinarie ritualer dvs TAO, Laughing Buddha, Ayurveda, Hammam, Sakura och Mandi Lulur var limited edition samt Samurai som är för män! Jag gillade Sakura bäst med organiskt sockerscrubs men Ayurveda med Himalayasalt scrubs som Emma testade doftade också ljuvligt, särskilt den vårdande kroppskrämen som man skulle avsluta med. Det var jätteskönt med lite ”handspa” och det var märkbart skillnad på huden efter behandlingen. Huden blev supermakt och jag kunde inte sluta lukta på min hand hehe. Man kan göra ”sin” favorit ritual 1-2 gånger i veckan för att hålla huden fin och fräsch. (Foto: min)

  

Rituals har även en komplett sminkserier med allt från concealer, foundation, puder, rouge, bronzingpuder, ögonskugga, mascara, läppglans, läppstift, nagellack och tillbehör som olika borstar och pensel. I bilden har vi Emilie som fick en Rituals-make up av Alex. Här nedan kommer lite bilder från Emilie. 

  

Hör har vi Alex, Carro och Mimmi som jobbar på Rituals i Allum! Alex visar deras Rirutals ansiktsvårdsprodukter.

  

Här har Emilies tagit bilder på de 6 ordinarie Rituals serier. Så många val! Man vill bara ha allting! 😉

Under kvällen så fick vi även 20% på allt i butiken! Kolla vad jag fick med hem! 

  

Jag testade ju Sakura produkter på min hand men jag fastnade ändå för de som Emma testade dvs Ayurveda och flera gjorde det också! Denna rituals doftar indisk ros och innehåller sötmandelolja.

På bilden ser ni: Shanti shower dusch olja, Yogi Flow duschskum, Ayurveda Scrub baserad på Multani Matti-lera, Himalaya Scrub med Himalayasalt och Honey Touch kroppskräm. Å så Brigthening Face Exfoliator som jag ska köra två gånger i veckan. Jag har redan använt den och efter första användningen så kändes mitt ansiktet redan lenare! Den har små små micro pärlor. 

Tack till Sandra och Elin men inte minst alla sponsorerna som har gjort min kväll. Ett inlägg om alla goodies kommer ikväll 🙂