Ännu ett bloggevent med fullproppade goodie bags! Alla 16 mammabloggare som var på Rituals Mamabloggevent på Rituals i Allum förra söndag gick hem med tre fulla bags som var dessutom välbetänkta och personliga. Mycket var till Tilda och flera saker står”Tilda”på men det fanns saker för mig, Måns och för oss tillsammans! Kolla in!

 

Massor till Tilda! Vissa saker är hon för stor för men hon har ju två kusiner som hon kan dela med sig lite till.

 

Novisen Design personlig Namnmössa

  

 

Ljuvliga Stunder Nyckelring ”Mamma”, My Cuff Personliga Manschettknappar med bild på Tilda, Smyckeboa Personligt Armband med text ”Tilda” i svart läder, Pärlis hårrosetter,  Babyland snuttefilt & gosedjur med hänge till vagnen och tavla från Kronstudion med text ”Tildas Vår älskade prinsessa”.

 

Castus Fruktstänger Med 2 Olika Smaker, Ellas Kitchen Puffits & Smoothie, Idus Förlag barnbok, Stadens Hjältar barnbok, målarbok, DVD & leksaksbil.

 

Babybjörn 2 st barnskedar, Twistshake Neonfärgad Nappflaska, Linneashopen badleksak & vattenspegel, Amvina örngott, Careb AB sponsrade med Tassa Mockasiner, Termoband, Tommee Tippee Pipmugg, Unami Taste Teaser och  Pompi Dard gel-kyl-påse. Lomelina rabattkupong 20% och Nobe Aloevera dryck fanns med också men ej i bild, någon hade redan hunnit plockat ut den 🙂

Jag har redan testat Twistshake och allting var bra fram till när jag skulle värma vällingen i micro och det visade sig att flaskan var för hög… Damn it! Annars är flaskan lite sportig och smal och nappen känns lite tunnare än de andra märken.

La Roche-Posay Lipikar Hudkräm & Solskyddsfaktor för barn.

 

Vision Haircare Saltvattenspray, Spasupply UNE BB Cream Max foundation I11,Tassimo kaffekapslar, Rituals handskrubb, Brilliant Smile 2 tandkräm och putsduk, Plackers tandtråd, Weleda kräm, Reddville tamponger och Superfruit Chokladdoppade Gojibär.

 

Sinful är generös och har skickat med vuxenleksaker med bl.a. vattenbaserad glidmedel, satin ögonbindel, cock ring-set olika storlekar, blowjob hårsnoddar, feather tickler & ”Sinful” Magic Wand Vibrator! Sitter och rodnar nästan när jag radar upp allt detta hahaha!

Tack till Elin och Sandra för att jag fick komma och för ett supergrymt event samt tack till alla sponsorer med många användbara produkter i goodiebags 😉