Event ikväll! Det ska bli sååå trevligt! 17:15 kommer På Smällen-Emma och plockar upp mig 🙂 

Vi ska nämligen på bloggevent på Rituals i Allum som SandraCederbom och JagOchMittHjärta har arrangerat för oss 16 utvalda mammabloggare. Det är några nya ansikten och det kommer bli super super kul att träffa alla. 

Jag har tidigare varit i en Rituals butik när jag var i Halmstad. Svärmorn skulle visa mig Halmstad nya butiker och det var en som hon tyckte var jättetrevlig. Trevligt och harmoniskt var det…och mycket av det asiatiska touch, dofter, krämer, spa-produkter, kläder mm. Jag hittade även många produkter för män som doftade mycket gott. Svärmor köpte en liten doftvatten som man skulle sticka mer bambustickor, som hon sedan lät det stå i den lilla toaletten i huset.

 Ikväll kommer vi få 20% rabatt så man kanske ska passa på. 

Vilken härlig början av maj och en solig söndag som denna!