Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rituals Mama-event ikväll!

Lästid: 1 min

Event ikväll! Det ska bli sååå trevligt! 17:15 kommer På Smällen-Emma och plockar upp mig 🙂 

Vi ska nämligen på bloggevent på Rituals i Allum som SandraCederbom och JagOchMittHjärta har arrangerat för oss 16 utvalda mammabloggare. Det är några nya ansikten och det kommer bli super super kul att träffa alla. 

Jag har tidigare varit i en Rituals butik när jag var i Halmstad. Svärmorn skulle visa mig Halmstad nya butiker och det var en som hon tyckte var jättetrevlig. Trevligt och harmoniskt var det…och mycket av det asiatiska touch, dofter, krämer, spa-produkter, kläder mm. Jag hittade även många produkter för män som doftade mycket gott. Svärmor köpte en liten doftvatten som man skulle sticka mer bambustickor, som hon sedan lät det stå i den lilla toaletten i huset.

 Ikväll kommer vi få 20% rabatt så man kanske ska passa på. 

Vilken härlig början av maj och en solig söndag som denna!


  

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge