Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rituals duschskum – GRATIS på din födelsedag! 

Lästid: 1 min

Här kommer ett superkul tips, tycker jag. Det är något som jag såg hos Rituals på deras Instagram.

Det är nämligen så att under HELA 2015, så kan man hämta ett GRATIS Rituals duschskum när man fyller år! Man behöver inte vara medlem men man måste visa leg. Om man fyller år på en röd dag eller när butiken har stängt så kan man hämta ut sin gåva när butiken har öppnat igen.

Jag vet i alla fall jag ska släpa med Måns den 5 juni eller 7 juni å hämta ut ett duschskum. Han fyller på Nationaldagen den 6 juni. Vi kommer vara i Halmstad och där finns det en Rituals butik. Vill han inte ha ett Samurai duschskum som är för herrar så plockar jag gärna ett till mig hehe!

Så kom ihåg att hämta ut DITT duschskum. Rituals har fem-sex olika duschskum men det kan ni kolla upp på deras hemsida eller besök en Rituals butik nära dig.


Bild: lånad av Kupongjakt.nu

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge