Rituals duschskum – GRATIS på din födelsedag! 

Lästid: 1 min

Här kommer ett superkul tips, tycker jag. Det är något som jag såg hos Rituals på deras Instagram.

Det är nämligen så att under HELA 2015, så kan man hämta ett GRATIS Rituals duschskum när man fyller år! Man behöver inte vara medlem men man måste visa leg. Om man fyller år på en röd dag eller när butiken har stängt så kan man hämta ut sin gåva när butiken har öppnat igen.

Jag vet i alla fall jag ska släpa med Måns den 5 juni eller 7 juni å hämta ut ett duschskum. Han fyller på Nationaldagen den 6 juni. Vi kommer vara i Halmstad och där finns det en Rituals butik. Vill han inte ha ett Samurai duschskum som är för herrar så plockar jag gärna ett till mig hehe!

Så kom ihåg att hämta ut DITT duschskum. Rituals har fem-sex olika duschskum men det kan ni kolla upp på deras hemsida eller besök en Rituals butik nära dig.


Bild: lånad av Kupongjakt.nu

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge