Rituals Absolute Ayurveda! 

Lästid: 2 min

Hur många lägger tid på att vårda sin kropp…och själ? Hur många har ett komplett hudvårdsserier hemma? Nu har jag en serier som jag tänker testa och måste säga att Rituals Ayurveda serien doftar gudomligt… men nu undrar jag i vilken tur och ordning ska man använda för jag kommer inte ihåg när jag fick testa produkterna i butiken. Måste man använda alla för bästa resultat? Hur ofta ska man köra ” ritualen”?

Jag har gjort uppställningen så här…Från höger: Shanti Shower oil med sötmandelolja, Yogi Flow duschskum, Himalaya Scrub, Ayurveda Scrub som innehåller ett slags svart lera och Honey Touch bady cream… å så en Tao handscrubb.

Här ska er skrubbas! Jag har kört alla produkterna och tycker allting här går att köra utmärkt var för sig. Shower oil behövdes inte så mycket och inte heller duschskumen för det blev mycket skum av det lilla klicket jag tog. Saltscrubben gjorde verkligen sitt jobb och det kändes i huden att den har fått en peeling men att köra lerskrubben efter saltscrubben kändes lite kaka på kaka. Att avsluta med bodykrämen var toppen. Det kändes lyxigt och huden blev mycket mjukare plus att det doftade gott…hela jag doftar gott! Handscrubben väntar jag med. När jag körde igenom allt detta så tänkte jag att det skulle vara nice om någon gjorde en kroppsbehandling på mig så att jag slipper stå å och själv.

Rituals kanske ska ha en behandlingsrum i butiken så att man kan få en helkroppsbehandlingen med deras produkter.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge