Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Rituals Absolute Ayurveda! 

Lästid: 1 min

Hur många lägger tid på att vårda sin kropp…och själ? Hur många har ett komplett hudvårdsserier hemma? Nu har jag en serier som jag tänker testa och måste säga att Rituals Ayurveda serien doftar gudomligt… men nu undrar jag i vilken tur och ordning ska man använda för jag kommer inte ihåg när jag fick testa produkterna i butiken. Måste man använda alla för bästa resultat? Hur ofta ska man köra ” ritualen”?

Jag har gjort uppställningen så här…Från höger: Shanti Shower oil med sötmandelolja, Yogi Flow duschskum, Himalaya Scrub, Ayurveda Scrub som innehåller ett slags svart lera och Honey Touch bady cream… å så en Tao handscrubb.

Här ska er skrubbas! Jag har kört alla produkterna och tycker allting här går att köra utmärkt var för sig. Shower oil behövdes inte så mycket och inte heller duschskumen för det blev mycket skum av det lilla klicket jag tog. Saltscrubben gjorde verkligen sitt jobb och det kändes i huden att den har fått en peeling men att köra lerskrubben efter saltscrubben kändes lite kaka på kaka. Att avsluta med bodykrämen var toppen. Det kändes lyxigt och huden blev mycket mjukare plus att det doftade gott…hela jag doftar gott! Handscrubben väntar jag med. När jag körde igenom allt detta så tänkte jag att det skulle vara nice om någon gjorde en kroppsbehandling på mig så att jag slipper stå å och själv.

Rituals kanske ska ha en behandlingsrum i butiken så att man kan få en helkroppsbehandlingen med deras produkter.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge