Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Risotto med räkor

Lästid: 1 min

 
Kvällsmat…Risotto med räkor som Måns stod och kämpade med och skalade. Själv åt jag inte risottot. Ville rensa kylen och äta upp bläckfisken jag tinade upp och grön papaya från i fredags. 

Jag har upptäckt att vitlök blev för mycket…luktade alldeles för mycket även jag hade mycket mindre än vad jag brukar. Försökte äta upp min sallad och sedan blev jag illamående hela kvällen. Sängläge nu. 

Tidigare på dan så åt jag rätt mycket och idag kom det upp efter…jag glufade i mig för mycket. Måns sade att min mage såg fyrkantig ut haha!

Maten ser aptitlig ut i alla fall.  

 
Fond på räkskal, handskalade räkor, shalottenlök, avorioris, dill och parmesan. Enkelt och gott med lite lime.

 
Bästa lunchlåda för en måndag på kontoret…   

 
Mycket chili 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge