Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Ringer de från dagis så är det nåt skit på gång”

Lästid: 1 min

Så lyder Alex Schulmans rubrik i Aftonbladet, artikeln hittar ni här.

Jag instämmer helt!
De har bara ringt och låtit panikslagen för att Tilda t ex hade kladd i ögonen och de misstänkte ögoninflammation å ansåg att det var hög smittorisk. Hon hade inte ögoninflammation. Dagis ringde också och ville informera att Tilda var varm och misstänkte feber fast de sade själva att hon brukade svettas när hon sov i barnvagnen ute. Hon hade ingen feber.

Varför lät de panikslagen alla gånger de ringde mig? De ringde inte och undrade varför Tilda inte kom till dagis på hela veckan. De ringde inte om rivmärket Tilda hade på kinden, som jag upptäckte senare hemma.

De ringer bara när det är nåt skit på gång… och gärna panikslagen.

IMG_6255.PNG

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om ““Ringer de från dagis så är det nåt skit på gång”

  1. Är så glad att jag ännu sluppit dom där samtalen, Melody har ändå gått på dagis nu i ett år så lite tur har vi nog 😉

    1. Verkligen tur. Här är Tilda förkyld igen och varje helg efter att varit på dagis. Suck

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge